Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Web sayfasının süresi doldu

Nereden Yazdırıldığı: C#nedir?com
Kategori: ASP.NET
Forum Adı: ASP.NET
Forum Tanımlaması: ASP.NET
URL: http://www.csharpnedir.com/forum2/forum_posts.asp?TID=12329
Tarih: 24 Nisan 2014 Saat 11:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com


Konu: Web sayfasının süresi doldu
Mesajı Yazan: imhere
Konu: Web sayfasının süresi doldu
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 11:15
mrb herkese
Sayfamda kullanıcı dolaşırken geri tuşuna basıp önceki sayfaya gittiğinde hiç bir sorun olmuyor fakat herhangi bir sayfada veri girişinde bulunup sonra geri tuşuna bastığında şu hata çıkıyor

Web sayfasının süresi doldu

En olası neden:

  • Bu Web sayfasının yerel kopyasının tarihi geçmiş, Web sitesi onu yeniden yüklemenizi istiyor

Veri girişi yapıldığında bu hatanın çıkmasının sebebi nedir? Nasıl düzeltilir??




Cevaplar:
Mesajı Yazan: sa_keles
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 11:34
veri girişi yaptığın sayfanın kodları nasıl? (özellikle load bölümü)

-------------
http://www.sadullahkeles.com/ - www.sadullahkeles.com
"Open up your heart and let the sun shine in"


Mesajı Yazan: mos2128
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 11:37
sanırım bir session timeout meselesi var burda. yanı kayıtlı bir kullanıcı, giriş yapıp data girarsa ve time out süresi ayarlı değilse yada düğşükse bu durum oluşur. sa_keles'in dediği doğru kodu gönder bence

-------------
Muhanad YOUNIS
MCSD.NET
http://weblogs.asp.net/muhanadyounis/


Mesajı Yazan: imhere
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 11:42

Response.CacheControl = "no-cache";

if(!IsPostBack)

Page.Title = "Veri İşlemleri";

MultiView2.ActiveViewIndex = 0;

veri ekleme kısmım çok uzun sql database'de 50'den fazla tablo var sayfamda 50'ye yakın detailsview var. Tabi bunların inserting updating databound gibi fonksiyonları var toplamda 2000 satır fln kod var eğer pageload'dan değilse diğer kısımlardanda bahsedebilirim.


Mesajı Yazan: imhere
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 11:43
Orjinalini yazan: mos2128

sanırım bir session timeout meselesi var burda. yanı kayıtlı bir kullanıcı, giriş yapıp data girarsa ve time out süresi ayarlı değilse yada düğşükse bu durum oluşur. sa_keles'in dediği doğru kodu gönder bence
 
web.config de de bu kod var yeterli değil mi acaba??

<sessionState timeout="7200"></sessionState>



Mesajı Yazan: sa_keles
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 11:46
Response.CacheControl = "no-cache";
bu işi sağlıyor. istersen onu kaldırıp dene

-------------
http://www.sadullahkeles.com/ - www.sadullahkeles.com
"Open up your heart and let the sun shine in"


Mesajı Yazan: imhere
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 12:03

http://www.csharpnedir.com/forum2/forum_posts.asp?TID=12149 - http://www.csharpnedir.com/forum2/forum_posts.asp?TID=12149

evet söylediğiniz gibi o satırı kaldırdım sorun halloldu ama o satırın kalkmaması gerekiyor acaba alternatif bir yolu var mı?

Bu konuya bir göz atarsanız o satırı ne amaçlı koyduğumuzu hatırlarsınız
 


Mesajı Yazan: imhere
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2007 Saat 12:51
Peki benim bu hata mesajını yakalama fırsatım var mı? Hatayı yakalayıp anasayfaya yönlendirmekte bir çözüm olabilir benim için.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info