Bu site emekli olmuştur. Arşiv amaçlı olarak BT AKADEMİ sponsorluğunda yayın hayatına devam etmektedir.




C#nedir?com
 
Site İçi AramaSİTE İÇİ ARAMA
Üye Girişini AçÜye GİRİŞİ
Üye girişi için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Şifre
 
Beni her zaman hatırla
Bir hafta boyunca kullanıcı bilgilerinizi kullanıcı çıkışı yapana kadar hatırlar. (Paylaşılan bilgisayarlarda önerilmez.)
 
Şifremi / Kullanıcı Adımı unuttum.
 
.net TV RSS GÜNCEL MAKALELER
emre TAŞ
Başlangıç
emre TAŞ
yazının devamı >
Hüseyin Çelik
Captcha ve Captcha'nın OCR ile analizi
Hüseyin Çelik
yazının devamı >
Önsel Akın
NHibernate
Önsel Akın
yazının devamı >
Mehmet Sencer Karadayı
Lightswitch' e Giriş
Mehmet Sencer Karadayı
yazının devamı >
emre TAŞ
Başlangıç
emre TAŞ
yazının devamı >
Makale Gönder Bende Yazmak İstiyorum
.net TV RSS.NET TV
Android OS Üzerinde Yazılım Geliştirme Android OS Üzerinde Yazılım Geliştirme - Kubilay Kulaoğlu
Android ile Programlamaya Başlangıç Android ile Programlamaya Başlangıç - kubilay Kulaoğlu
WPF-Chart  Kontrolü WPF-Chart Kontrolü - Görkem Sezgin
Silverlight'a Temel Bakış Silverlight'a Temel Bakış - Görkem Sezgin
Linq Teknolojisi Linq Teknolojisi - Görkem Sezgin
Video Gönder Bende Yayınlamak İstiyorum
anketAnket
.NET Yeniliklerini Takip Etmek Sizin İçin Nekadar Önemli ?


Diğer anketler ve sonuçları için tıklayın.
  Diğer Herşey
Sponsorlar
BT Akademi
Medya Portakal
Video Hosting Sponsoru
Csharpnedir.com bir Ineta üyesidir
Uzman Abi
Her Yönüyle C# - Sefer Algan
 
Visual Studio.NET 2008 Eğitim
NET’’i gerçek manada öğreten programın yeni sınıfı başlıyor. Yeni program Visual Studio.NET 2008 (.NET 3.5) ve SQL Server 2005 üzerinden devam edecektir.
".NET Akademi (Visual Studio.NET 2008)" katılım formu için tıklayın

.NET’’i gerçek manada öğreten programın yeni sınıfı başlıyor. Yeni program Visual Studio.NET 2008 (.NET 3.5) ve SQL Server 2005 üzerinden devam edecektir. Microsoft’’un yeni çıkarmış olduğu Visual Studio.NET 2008 yani .NET Framework 3.5 ’’in anlatıldığı Türkiye’’deki ilk geniş kapsamlı program olma özelliğini taşıyan programı bitirenler sektörde fark yaratan bir noktaya gelmektedirler.



 

Eğitim Başlangıç Tarihi 10 Ekim 2009 Cumartesi
Eğitim Saatleri 14:00 - 18:00 Cumartesi - Pazar Günleri
Eğitim Süresi Toplam 7 Ay
Kontenjan 15
Eğitim Yeri BTAkademi , Üsküdar- İstanbul

Detaylı adres bilgisi için tıklayınız.
Eğitim Ücreti 3800 TL + KDV


.NET Akademi nedir?

.NET Akademi .NET platformunda C# dili ile geliştirme yapmak isteyen kişiler için özel hazırlanmış içeriğe sahip bir programdır. .NET Akademi C#nedir?com ve Türkiye’nin yazılım konusunda başarısını ispatlamış kurumlarından BT Akademi işbirliği sonucunda hazırlanmıştır. Bu eğitim programı boyunca C# ve .NET in her bir konusu detaylı bir şekilde ele alınarak katılımcılara aktarılacaktır. Bu eğitim programı .NET dışında herhangi bir yazılım geliştirme ortamında yazılım geliştirmiş ya da yazılım geliştirmeye yeni başlayan kişilerin .NET ve C#’’ı hızlı ve etkin bir şekilde öğrenmeleri amacıyla düzenlemektedir. Yaklaşık 3 yıldır devam eden Akademi programlarımızın en geniş ve kapsamlısı olan programda .NET’’in her türlü uygulama altyapısı ele alınmaktadır. Bu eğitim programı C# dili kullanılarak .NET in bütün alanlarını kapsayan ender eğitim programlarından biridir. Eğitim Visual Studio.NET 2008 ve SQL Server 2005 üzerinden yapılmaktadır.

Bu eğitim programının en önemli özelliği henüz yeni lanse edilen Visual Studio.NET 2008(Orcas) ve SQL Server 2005(Yukon) gibi Microsoft’un yeni nesil geliştirme ortamlarınıda kapsıyor olmasıdır.
Kurs boyunca her iki platform ile birlikte gelen yeni özelliklerde katılımcılara aktarılacaktır. Bu anlamda bu kurs Türkiye’’deki ilk eğitim programı olma özelliğine de sahip olmuştur.

NET Akademi için ne dediler :

BTAkademi’den aldığım .Net Akademi eğitimini değerlendirirken, bu eğitimi almadan önceki ve aldıktan sonraki yazılım bilgimi karşılaştırıyorum. Gerçekten de bu eğitim boyunca çok büyük ilerleme kaydettim. Bir program geliştirirken nerden başlamalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl yaparsam daha iyi verim alırım, çıkacak sorunların üstesinden nasıl gelirim gibi soruların cevaplarını artık kendimde bulabiliyorum.

Her şeyden önce çok iyi bir eğitim sistemleri var. Ezberci bir eğitim sistemi yerine, öğrencinin bilinç seviyesini yükseltecek bir program uyguluyorlar. Bir konunun nasıl yapılacağından çok, bir konunun neden ve nasıl yapılacağını öğretiyorlar. Bu gerçekten de çok önemli. Çünkü bir yazılım geliştirecekseniz, yazılım geliştirdiğiniz ortamı çok iyi tanıyor olmanız gerekir. Bu sayede bir sorunla karşılaştığınızda, bu sorunun nedenlerini ve çözüm yollarını bulabiliyorsunuz. Ayrıca bir yapının nasıl çalıştığı, bu çalışma şeklinin nedenlerini bilirseniz, ileride karşınıza çıkacak yeni konular hakkında bir fikir sahibi oluyorsunuz. BTAkademi de bu yeteneği öğrencilerine kazandırıyor.

Bu eğitimi güzel kılan diğer bir özellik ise, eğitmenlerinin yazılım konusunda çok tecrübeli olmalarıdır. Bu sayede kendi karşılaştıkları sorunları ve çözümleri öğrencilere anlatarak, onların da aynı sorunlarla karşılaşmamalarını sağlıyorlar. Çok merak ettiğim .Net platformunu öğrenmek için BTAkademi kurumunu tercih ettiğim için çok mutluyum. Böyle bir eğitimi hazırladıkları için BTAkademi çalışanlarına, özellikle de hocamız Sn. Oğuz Yağmur’a teşekkür ediyorum.

Timur Eroğlu , Yazılım Mühendisi

Daha önce .Net konusunda bilgim olduğu için bu konuda bir kursa başlamadan önce kararsızdım. .Net konusunda en iyi eğitimi alabileceğim kurumları araştırdığımda, daha önce sürekli takip ettiğim csharpnedir.com sitesi aracılığı ile BTAkademi’ye ulaştım.

MVP ünvanı almış Sefer Algan ve diğer hocalarımdan eğitim alacak olmam benim kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırıp kursa başlamama neden oldu. Dersler .Net’e yeni başlayan ve daha önce bilgisi olan herkese yönelikti. Temel konularla birlikte, .Net ‘in ince ayrıntıları da detaylı bir şekilde gösterildi.

Gerçek hayattaki uygulamalara yönelik örnekler ile, aldığımız eğitim pekiştirildi. Başladıktan sonra ne kadar doğru bir seçim yaptığımı görmüş oldum. Artık .Net teknolojilerini hakkını vererek kullandığımı biliyorum.

Erhan Koçak, Bilgisayar Mühendisi

Günümüzde sürekli öğrenmenin olmazsa olmaz koşul olduğu yazılım sektöründe piyasa şartları hızla değişmektedir. Microsoft ’ un ciddi yatırımlar yaptığı yeni nesil uygulama geliştirme ortamı .Net ‘ i Windows’ da uygulama geliştiren yazılımcıların er veya geç öğrenmek zorunda kalacağı düşüncesindeyim.

Yeni bir dilin öğrenme sürecini kısaltmanın, uygulama geliştirme maliyetlerini düşürmenin en kolay yöntemlerinden birinin profesyonel bir öğretici tarafından eğitiminin verilmesi olduğu söylenebilir.

Geçmişte Ms-Dos ve Windows ortamlarında çeşitli dillerde program yazmış birisi olarak SQL Server, C # ve .Net platformunu öğrenmek için Btakademi yi tercih ettim. Benim için yeni ve değişik bir bakış açısı idi. Yaklaşık 6 ay süren eğitim süresince birçok ilginç ve yararlı bilgi öğrendim. Eğitimler sırasında öğrendiklerimin önümüzdeki yıllarda çok daha fazla işime yarayacağına inanıyorum. Burada öğrendiğim bilgileri yakında başlayacağım bir projede kullanacağım.

Benzer koşulları olan yazılımı meslek olarak seçmiş kişilere Btakademi’’ yi tavsiye edebilirim. Karşınızda iyi niyetli, kursiyerlerin öğrenmesi için fedakârlıktan kaçınmayan insanlar bulacaksınız. Vereceğiniz paranın karşılığını alacağınıza emin olabilirsiniz.

Konuralp Diribaş, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisi, İTÜ

Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Dört yıldır aynı işte çalışıyorum ve maalesef işlerimin yoğunluğu ve sektörün getirdiği çalışma düzeni yüzünden yeni teknolojileri yeterince takip edemiyordum. BT Akademi bu konudaki eksiklerimi kapatmamı sağladı. Bilgi Teknolojileri hakkındaki bilgilerimi pekiştirme, yeni bir bakış açısı ve büyük bir zaman kazandırdı.

Her şeyden önce aldığınız eğitimlerin dışında, eğitmenlerimizin deneyimleri, derste öğrendiğim konuların uygulamasında büyük kolaylık sağladı. Verdikleri ödevler ve sınıfta yapılan uygulamalar konuların pekişmesinde çok işime yaradı.

C# eğitimini, csharpnedir.com’ un kurucusundan, bu konuda Microsoft tarafından MVP (Most Valuable Professional) unvanına layık görülmüş bir eğitmenden almak cidden büyük bir şans benim için. Değişimin bu kadar hızlı olduğu bir sektörde yenilikleri takip ediyor olmak büyük bir avantaj ve çok önemli bir fark.. Benim gibi bu farkın önemine inananlar yazılımcılar için almış olduğum MCSD.NET (Microsoft Certified Solution Developer .NET) eğitimi tavsiye ediyorum.

BT Akademi, eğitmenlerinden çalışanlarına kadar gerçekten güler yüzlü ve çok başarılı. Aldığım eğitimden ve BT Akademiden çok memnunum.

Volkan Delican, Programcı


.NET Akademi’de dersler hangi günlerde ne şekilde işlenecek?

.NET Akademi eğitiminin ders saatleri her kesimden programcının katılabileceği şekilde ayarlanmıştır. .NET Akademi eğitiminde dersler hafta sonu her gün saat 14:00 - 18:00 saatleri arasında olmak üzere günde 4 ders saati olacaktır. Kurs süresinin uzun olması sebebiyle, gerekli motivasyonun sağlanması ve anlatılan konuların pekiştirilmesi için zaman zaman bir haftalık tatiller olacaktır. Tatil haftaları kursiyerlerin istekleri doğrultusunda eğitim süresince belirlenecektir. Hangi haftaların ve günlerin tatil olacağı konusu esnek bırakılmış ve katılımcıların isteği doğrultusunda ayarlanması öngürülmektedir.

.NET Akademi’ye kimler katılabilir?

.NET Akademi eğitim programı konularını sıfırdan ele alacağı için herhangi bir ön şartı bulunmamaktadır. .NET ile yazılım geliştirmek isteyen ve C# dilini her yönüyle detaylı bir şekilde öğrenmek isteyen deneyimle programcılar veya programlamaya yeni başlayan kişiler katılabilir. Katılımcılar, deneyimli .NET uzmanları kişilerin etkin ve başarılı anlatımıyla .NET i bütünüyle kavramış olacaktır.

Ayrıca .NET Akademi eğitimi Microsoft’un MCSD (Microsoft Certified Solution Developer), MCAD (Microsoft Certified Application Developer) ve MCPD (Microsoft Certified Professional Developer) sertifikalarını almak için gerekli olan sınavlara da hazırlık niteliği taşımaktadır. Bu sertifikaları almak isteyenler de .NET Akademi eğitim programına katılabilirler.


.NET Akademi ücreti ne kadar ve nasıl ödeyeceğim?

.NET Akademi eğitim programı sizler için özel ve uygun şartlar altında hazırlanmıştır. .NET Akademi’nin toplam ücretini ve ödeme koşullarını öğrenmek için 0216 342 80 10 numaralı telefonu arayabilir yada [email protected] adresine e-mail atabilirsiniz. Bu fiyat eğitim ücretinin peşin ödenmesi durumunda geçerli olacaktır. Katılımcılar eğitim ücretini eğitim başında ödeyebileceği gibi dilerse 6 eşit taksitle de ödeyebilir. Taksitle ödeme yapmak isteyenlerin ödeme takvimleri kesin kayıt sırasında kendilerine iletilecektir. .NET Akademi fiyatına KDV dahil değildir.


.NET Akademi bittiğinde neleri öğrenmiş olacağım?

.NET Akademi eğitim programının sonunda .NET in aşağıda verilen bütün konularını en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş ve sağlam bir altyapı oluşturmuş olacaksınız. Genel olarak programda ele alınan ana başlıklar aşağıda listelenmiştir.

1 Temel C# Konuları

Temel programlama teknikleri, nesne yönelimli programlama kavramı, I/O işlemleri ve C# Akademi programında ele alınan bütün kavramlar. Bu kapsamda C# programlama dili her yönüyle sıfırdan ele alınacak ve temel programlama altyapısı oluşturulacaktır. Bu bölümde ayrıca son sürümü geçtiğimiz aylarda yayınlanan C# 3.0 ‘daki yeniliklerde anlatılacaktır. İçerik kapsamında C# 3.0 ile birlikte gelen LINQ, DLINQ ve XLINQ gibi konularda ele alınmaktadır. Bu anlamda Türkiye’’nin ilk profesyonel programı niteliğindedir.

2 İleri C# Konuları

Exception handling, Event tabanlı programlama, reflection (yansıma), OOP Tasarım Desenleri (Design Patterns), katmanlı tasarım mimarisi, COM ve Windows API lere erişim gibi bir çok ileri seviyedeki C# konuları ele alınacaktır. Bu aşamada Windows ve Web uygulamalara temel bir giriş yapılacak ve örnekler bu tür görsel uygulamalar üzerinden anlatılacaktır.

3 SQL Server ve Veritabanı Kavramı

Günümüzde en çok kullanılan veritabanı yönetim sistemi olan SQL Server bir programcı perspektifi ile alınacaktır. SQL Server ile ilgili her türlü bilgi, tablolar, SP oluşurma, indeksleme, ilişkisel tablo tasarımı, transaction, fonksiyonlar,görünümler, T-SQL ve yönetim ekranları detaylı bir şekilde incelenecektir. Ayrıca geçtiğimiz aylarda çıkan Sql Server 2005 (Yukon)’un yeni özellikleri de kurs kapsamında olacaktır. SQL Server’ın .NET ile entegrasyonu (SQLCLR) detaylı bir şekilde anlatılacaktır. Kursa katılanlar eğitimin tamamını SQL Server 2005 uygulama ortamı üzerinden öğreneceklerdir.

4 ADO.NET ve Veritabanı Uygulamaları Geliştirme

Her türlü uygulamanın temel görevlerinden birisi olan veriye erişim eyleminde kullanılan Data Erişim kütüphanesi ve .NET in data erişim altyapısı olan ADO.NET kurs kapsamında detaylı olarak ele alınacak ve gerçek örneklerle konular anlatılacaktır. Bağlantılı(connected) ve bağlantısız(disconnected) katman, transaction kavramı gibi konuların yanı sıra veri erişimi konusunda dikkat edilmesi gereken konular gibi her türlü veri erişim konusu detaylı bir şekilde ele alınacaktır. Bu bölümde aynı zamanda XML standartları (XSL, XSLT, XQuery vs) işlenecek ve .NET in XML veri kaynakları için tasarlanmış olan kütüphaneleri anlatılacaktır. Ayrıca yine Ayrıca yine geçtiğimiz aylarda olan çıkan ADO.NET 2.0 daki yeni özelliklerde katılımcılara aktarılacaktır. Özellikle SQL Server Yukon ‘un CLR ile entegrasyonu sonrasında değişen ADO.NET kütüphaneleri ayrıntılı bir şekilde incelenecektir.

5 Windows Uygulamaları Geliştirme

.NET in en temel uygulama alanlarından biri olan Windows uygulamaları geliştirme her yönüyle ele alınacaktır. Localization, Globalization, Resource dosyalar, Windows kontrolleri kullanımı, Drag&Drop mimarisi, Windows uygulamalarında DataBinding mekanizması, DataGird özellştirme, özel bileşen (component) geliştirme, kullanıcı tanımlı kontroller, GDI+ ile grafik tabanlı programlar, Windows event mekanizması ve özel eventler ve burada bahsedilemeyen Windows programlamaya yönelik her türlü konu kurs kapsamında ele alınacaktır. Program kapsamında .NET 3.0 ile birlikte gelen WPF uygulama mimariside ele alınacak olup katılımcıların en yeni Microsoft teknolojilerine adaptasyonu sağlanmış olacaktır.

6 ASP.NET 3.5 Uygulamaları Geliştirme

Belkide .NET in en önemli uygulama alanı olan ASP.NET kursun en önemli bölümlerinden biri olacaktır. ASP.NET ile web uygulaması geliştirme, asp.net web kontrollerini kullanma, doğrulama kuralları, regex, istemci taraflı betikleri(javascript) kullanma gibi temel konuların yanı sıra, caching (ön belleğe alma), durum yönetimi, kullanıcı tanımla kontroller, Ajax tabanlı geliştirme, kullanıcı asıllama ve yetkinlendirme gibi ileri seviye konularda detaylı bir şekilde anlatılacaktır. Ayırca yine diğer konularda olduğu gibi geçtiğimiz aylarda son verisyonu çıkacak olan ASP.NET 3.5 ‘ı bu kursta tamamen öğrenmiş olacaksınız. ASP.NET 3.5 çok fazla değişiklik ve iyileştirme ile gelmiştir.

7 İleri .NET Konuları

Serialization, Soket ve Ağ programlama, Multi-Threading, Asenkron Çağrımlar, Dağıtık Transaction Mimarisi, .NET Remoting,WCF,WF,Versiyonlama teknikleri ve burada bahsedilmeyen NET in bir çok alt konusu kısacası .NET ile ilgili bağımsız ele alınabilecek her konu kurs kapsamında anlatılacaktır.

8 XML Web Servisi Geliştirme ve Servis Mimarisi

Web servisleri günümüzde dağıtık mimarili yazılım sistemleri ve uygulamaların entegrasyonu söz konusu olduğunda ilk akla gelen standartlardan birisidir. Bu kursta Web servisleri standartları(SOAP,WSDL,DISCO vs) ve amacı, web servislerini oluşturma, web servislerine senkron ve asenkron erişim, WSE(Web Service Enhancment) gibi konular ele alınarak katılımcıların dağıtık düzende ne şekilde uygulama geliştirebilecekleri ele alınacaktır. Web servislerine ek olarak .NET in bir diğer dağıtık uygulama geliştirme mimarisi olan .NET Remoting altyapısıda ele alınacaktır.

Eğitime nasıl kayıt olacağım ve nereye başvuracağım?

Eğitim ile ilgili burada cevabını bulamadığınız her soru için [email protected] adresine e-mail atabilirsiniz. Ayrıca 0216 342 80 10 numaralı telefondan da bilgi alabilirsiniz. Eğitime katılmak için öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Ön kayıt formuna gitmek için tıklayınız.

Ön kayıt sırasında size ulaşabilmemiz için mutlaka e-mail adresi ve telefon numaranızı doğru girdiğinize emin olunuz. Ön kaydınız alındıktan sonra sizinle iletişime geçilecek ve kesin kayıt için izlenmesi gereken adımlar size aktarılacaktır.

Eğitimde herhangi bir kitap verilecek mi?

.NET Akademi eğitim programında her katılımcıya aşağıdaki kitaplar ücretsiz olarak verilecektir.

1 - Her Yönüyle C#, Sefer Algan
2 - SQL Server 2005 ile Veritabanı Programlama, Yaşar Gözüdeli
3 - ASP.NET 2.0 Kitabı, Alfa Yayıncılık (Wrox Yayınları Çevirisi)
4 - C# ile Veritabanı Programlama, Aykut Taşdelen
5 - Visual Studio.NET 2008 180 Günlük Trial DVD



.NET Akademi katılım belgesi alacakmıyım?

.NET Akademi eğitimi sonunda bir adet katılım belgesi verilecektir. Katılım belgeleri eğitmen tarafından imzalanmış isme özel katılım sertifikası olacaktır.

Yanıtını bulamadığınız diğer sorularınız için lütfen [email protected] adresini yada 0216 342 80 10 numaralı telefonu kullanınız.

 

EKTİNLİK KATILIM FORMU
Bu etkinlik için kayıt süresi sona erdi.
 
  • Yazılan Yorumlar
  • Yorum Yaz
MAR
12
2024
GJoPLCUkfhOEI
MAR
12
2024
GJoPLCUkfhOEI
OCA
17
2024
dgohLEpGQ
OCA
17
2024
dgohLEpGQ
ARA
24
2023
jyRMhJwcrV
ARA
24
2023
whoNcHgmR
Sayfalar : 1 
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi için tıklayın.
Üye değilseniz Üyel Ol linkine tıklayarak üyeliğinizi hemen başlatabilirisniz.
 
SON 10 Haber
» Uygulama Geliştirme Yarışması
» Microsoft Yazılım Teknolojileri
» BT Akademi Eğitim Takvimi
» BT Akademi Ankara'da
» BT Akademi’den MCPD Eğitimi...
» MVC Eğitiminde Kampanya
» İş İlanı : Avenn Group
» IT Proje Yönetimi
» ASP.Net MVC Framework Semineri
» Silverlight 3.0 Programı